Màquina d'embalatge de bosses petites de pasta líquida

Una màquina d'envasar sobres és una meravellosa màquina d'embalatge de sobres petita. S'utilitza àmpliament per a salsa, cafè, cereals, xampú, salsa de tomàquet, suc, melmelada, oli de palma, aigua i altres begudes. Ompliment i segellat ràpids, Synda pot personalitzar la millor màquina d'embalatge de sobres per a vostè.

Les màquines d'embalatge de sobres VKPAK són populars per envasar diversos estils de sobres, com ara un segell de 3 costats, un segell de 4 costats, un sobre de pal i un sobre alienígena. Som excel·lents en màquines d'ompliment de sobres no limitats a màquines d'embalatge de bosses líquides, màquines d'ompliment de bosses de grànuls, màquines d'embalatge de bosses en pols, etc.

Les màquines d'envasat de sobres multifuncionals i totalment automàtiques VKPAK poden realitzar la fabricació, mesurament, ompliment i segellat de sobres automàtics, impressió de dates, tall i recompte. També hi ha disponibles paquets de cadena i una osca fàcil de trencar.

Amb tipus de màquines d'embalatge de bosses que tenen diversos patrons d'embalatge i segellat, la màquina automàtica d'embalatge de bosses VKPAK és la màquina d'ompliment i segellat de bosses més potent per a vostè.

DetallsParàmetreVídeoAplicació
  • Aquesta màquina té un conjunt de dispositius de segellat de rodets calents verticals, un conjunt de dispositius de segellat de rodets calents horitzontals i un conjunt de dispositius de segellat de rodets freds horitzontals. S'adopta el segellat enrotllable: el segellat vertical és un patró de tauler d'escacs a prova de fuites, mentre que el segellat horitzontal és un patró de tauler d'escacs (o segell normal) amb prova de fuites.
  • El client pot triar la bomba magnètica per a líquids de flux lliure, la bomba Hibar per a un producte viscós uniforme, la bomba de pistó per a un líquid viscós desigual i la bomba rotativa® per a l'alimentació contínua del producte viscós uniforme. Hi ha tres tipus de funcions de tall: tall senzill, tall amb dents de serra i perforació. tall. Aquesta màquina també està equipada amb una osca de llàgrima per a una còmoda obertura de la bossa.
  • Control PLC, la pantalla tàctil mostra l'estat d'execució.
  • La unitat de segellat vertical impulsada per un motor de freqüència variable, realitza un ajust continu de la velocitat d'embalatge dins del rang nominal.
  • La unitat de segellat horitzontal accionada per un servomotor, realitza un ajust continu de la longitud de la bossa dins del rang nominal. La longitud de la bossa es pot configurar a la pantalla tàctil i l'ajust de la longitud és fàcil i còmode.
  • Sistema de control de posicionament de fotocèl·lula intel·ligent amb la funció de posicionament automàtic de la primera bossa. Elimineu la influència de la alteració del senyal causada per un patró anormal de marques d'ulls i una mala impressió de la pel·lícula, per garantir un funcionament estable.
  • Funció d'ajust automàtic per a un tall ineficaç, resol el problema dels múltiples ajustos d'aturada de la màquina i el malbaratament de la pel·lícula, millora l'eficiència de treball i garanteix un bon aspecte de les bosses.

Màquina d'embalatge de sobres de pasta líquida

ArticleEspecificació
Llargada45-180 mm
Amplada30-95 mm (segell de 3 costats) 35-100 mm (segell de 4 costats)
Capacitat d'ompliment0,5-60 ml ml (g)
Velocitat d'embalatge100-200 unitats per min
Poder3kw/AC380V
Dimensió1400 * 1000 * 1850 mm (L * W * H)
Pes450 kg
PesPel·lícula composta PET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP, etc
Paràmetres del rotllo de pel·lículaDiàmetre exterior ≤400; Diàmetre interior φ75
Dispositiu d'ompliment estàndardBomba magnètica/Bomba Hibar/Bomba de pistó/Bomba rotativa
Mètode de tall estàndardTall simple, tall de dents de serra, tall de perforació
Dispositiu opcionalImpressora tèrmica, impressora, sensor de nivell, tremuja de doble capa, agitador, transportador de sortida
Aquesta màquina està dissenyada per a l'embalatge automàtic de líquids, salsa viscosa i material en pasta, els segells adopten un mètode de segellat de tres o quatre laterals, segons el material diferent, els materials d'embalatge adopten diferents dispositius de mesura per injectar-los a les bosses. Els mètodes de tall poden utilitzar com a requisit un ganivet pla, un ganivet dentat i un ganivet de marcatge de punt. I equipat amb un dispositiu de tall de bosses d'obertura fàcil.

Aquest avenç mecànic de la sèrie adopta un sistema de control PLC de conversió de doble freqüència localitzable d'alt rendiment, mitjançant el "diàleg home-màquina", fa que els ajustos per substituir els productes siguin senzills, precisos i estables, la interfície anglesa fa que les operacions de configuració siguin senzilles, intuïtives i fiables.
Màquina d'embalatge de sobres de pasta líquida-6