Sobre nosaltres

VKPAK és una empresa de maquinària d'embalatge especialitzada en producció, fabricació, vendes i servei postvenda. Les empreses s'adhereixen a la filosofia empresarial "qualitat de supervivència, reputació i desenvolupament". La màquina d'envasat automàtica produïda té les característiques d'un disseny raonable i un funcionament fàcil. Els productes s'utilitzen àmpliament en aliments, productes químics, necessitats diàries, peces de maquinari i altres indústries d'embalatge. L'empresa confia en l'esperit de "bona fe". Pioners i innovadors, compromesos a proporcionar maquinària i equips d'envasat excel·lents, creant valor per als clients i creixent amb vosaltres.

Basant-nos en el principi de "centrat en el client", hem establert una associació amigable a llarg termini amb els nostres clients amb una gestió moderna, productes d'alta qualitat, preu raonable, servei postvenda integral i bona reputació per oferir qualitat a la majoria dels fabricants. productes de costos raonables.

L'empresa es compromet a construir un equip solidari, divisió científica del treball, cooperació tàcita, complementarietat orgànica, comunicació, moral alta i treball més eficient. Construir un equip excel·lent amb iniciativa, pensament i cooperació.

Vista de fàbrica

El nostre equip